Olika trisslotter

Det finns alltså två stycken typer av trisslotter förutom den ”vanliga” trisslotten, dem heter Dubbeltriss och Jättetriss. Dessutom så går det att vinna på flera sätt än att skrapa fram tre lika belopp på lotten, men mer om det senare.

Dubbeltriss

En Dubbeltriss är en lite större lott som i princip består av två vanliga trisslotter tryckta på samma lott. Här får man kombinera skrapfälten på de båda lotterna om man vill, det innebär att om du har två lika av något på den ena och ett av samma kommer upp på den andra så vinner du. Alltså har man dubbel chans att vinna på denna lott – Dubbeltriss. Denna typ av trisslott kostar 60 kronor att köpa, både online och i butik. Dessutom finns X gånger vinsten även på denna lott så att man har chansen att multiplicera sin vinst.

Jättetriss

Detta är som namnet anger den allra största trisslotten, den innehåller så mycket som fyra ”vanliga” trisslotter för dig att skrapa. Här kan man vinna på alla fyra lotterna men till skillnad mot Dubbeltrissen så får man inte kombinera de olika lotternas resultat för att vinna. För att köpa denna jättelott så får man lägga ut hundratjugo kronor men det kan det absolut vara värt, tänk om du vinner på fler än en av dellotterna. Även här hittar du den åtråvärda X gånger vinsten rutan att skrapa.

Bonusvinsterna

Nu kommer vi till hur man vinner de riktigt stora vinsterna på triss, chansen finns på alla tre typer av trisslotter och det är så här du kan vinna upp till 30 miljoner.

TV-rutan

Om du lyckas skrapa fram tre belopp med en TV-ruta omkring sig så är du automatiskt kvalificerad till att få skrapa en speciallott i TV4. Där skrapar du alltså den lott som bestämmer hur stor din vinst kommer att bli. Denna bonusvinst kan vara allt från 50 000 kronor upp till 5 miljoner kronor, en maffig vinst alltså.

Klöversymbolen

När du skrapat fram tre klöversymboler på en trisslott kan du verkligen förvänta dig att bli rik. Då är du nämligen kvalificerad till att skrapa en speciallott som heter månadsklövervinsten. Även denna bonusvinst skrapas fram i TV där bestäms om du vinner 10 000 kronor i månaden i tio år eller hela 100 000 kronor i månaden i 25 år.